IDE

Python bootcamp #100DaysOfCode #myNotes

Integrated Development Environment (IDE) is een ontwikkelomgeving, zie het als een programmeerapplicatie, die jou het programmeren makkelijker maakt. Tijdens de bootcamp leren we om te gaan met de IDE PyCharm.

In plaats van door te gaan met de les, jawel, heb ik dus de rest van de dag op internet zitten googelen welke IDE nou het beste is. Lekker onproductief dagje dus…

Uiteindelijk heb ik besloten om gewoon dezelfde IDE als die in de lessen gebruikt wordt te gebruiken: PyCharm. Ik kijk later wel of ik deze wil blijven gebruiken of niet. Met meer ervaring is het ook makkelijker zelf te vergelijken en te bepalen welke jou het beste bevalt.


Geplaatst

in

,

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.