Opschonen

Ik heb altijd wel behoefte aan structuur in mijn leven. Alles netjes opgeruimd en op een logische plek. Zowel in huis als digitaal. Het probleem is dat ik er altijd weer een chaos van maak. En alles weer ordenen kost mij enorm veel energie, ergernis, noem maar op… maar het is nodig. Het huis is inmiddels behoorlijk op orde. Voor de verhuizing bijna alles al uitgezocht. Maar digitaal is het weer broodnodig. Ben vandaag al de hele dag bezig met mijn wachtwoordmanager op te schonen (komt geen eind aan) en mijn volgers op twitter geschoond. Opgeruimd staat netjes zegt men, en zo zie ik dat ook.


Geplaatst

in

,

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.