2020: terugblik

Het jaar begon met een verhuizing naar Apeldoorn. We zouden leuke plekken ontdekken, nieuwe vegan eettentjes opzoeken en noem maar op. En toen moesten we met z’n allen ineens thuis blijven. Er was een pandemie. En die is er nog steeds, al is het vaccin inmiddels al goedgekeurd, ik vrees dat “het thuis blijven” nog wel doorgaat tot medio volgend jaar.

Er was angst en onzekerheid. Angst voor het virus en financiële onzekerheid. Gelukkig zijn we tot nu toe gezond en heeft mijn man genoeg opdrachten (hij is zzp). Ikzelf ben nog steeds Jobless and frustrated, maar oliebollen laten mij vandaag even genieten van het hier en nu.

2020 was ook het jaar dat ik 110010 werd 🥳

Happy new year!


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.