Hardlopen

Ik weet ook niet waar ik mee bezig ben met al die 30 a 100 dagen uitdagingen. Maar…ik heb zojuist ook hardloopschoenen besteld en ik ga weer opbouwen naar de 5 km 3 keer in de week in 10 weken. Ik heb altijd wel gejogd in het verleden, maar de laatste keer was 2 jaar geleden. Ik heb besloten om een waterroeier te kopen voor thuis als cardio. Helaas is dat ding nogal prijzig en zijn we net verhuisd. Tuin moet nog ingericht worden en we zijn zwaar toe aan een nieuw bed. In plaats van te wachten op die roeier, die er waarschijnlijk over een jaartje er wel zal zijn, ga ik weer hardlopen. Ik moet eigenlijk zeggen joggen. Hard ga ik nooit.


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.