Koptelefoon

Al een tijdje denk ik erover na om een noise cancelling koptelefoon te kopen. Ik raak vaak overprikkeld door omgevingsgeluiden, en om geconcentreerd bezig te zijn terwijl je man naast je zit te videobellen is voor mij zowat onmogelijk. Mijn man heeft vorige week eentje aangeschaft voor zichzelf, de Sony WH-1000XM4. Na hem vandaag zelf uitgeprobeerd te hebben ben ik helemaal om. Wat fijn om af en toe met zo’n koptelefoon op je hoofd te ontprikkelen. En geconcentreerd bezig zijn zonder afleiding. En niet helemaal onbelangrijk, hij zit ook heerlijk! Als het mee zit, wordt hij morgen bezorgd.


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.