Staan zitten lopen

Inmiddels loop ik al een week met hevige rugpijn. Het is wel een beetje verbeterd maar ik heb er nog steeds veel last.
Het advies is om gedurende de dag continu af te wisselen met staan, zitten en wandelen.

Erg blij ben ik met mijn sta/zit-bureau. In eerste instantie wilde ik hem niet, zonde van het geld want ik ga toch niet staan. Zitten is namelijk mijn grootste hobby, maar helaas blijkt het ook een zeer ongezonde hobby te zijn. En achteraf, het staan achter je bureau valt reuze mee. Gewoon vaak afwisselen en tussendoor wat rondlopen en dan hou je het goed vol.


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.