Fietsen

Ja fietsen, ineens wil ik gaan fietsen. Nee niet gewoon een rondje fietsen, maar op zo’n fitness/hybride fiets inclusief helmpje en fietskleding. En voor de koude of regenachtige dagen, een fitness fiets voor binnen. We hebben er de ruimte voor.
Ik weet niet of het door de pandemie komt, of door mijn rugpijn en slechte conditie. Maar na 15 jaar niet meer gefietst te hebben, wil ik dat nu ineens heel fanatiek. Zo vroeg ik mijn man al: “Hey, is een IronMan te doen voor me?” oke, dat is misschien een beetje te hoog gegrepen, dacht ik nadat hij al begon met: “een hele marathon en weet ik veel hoeveel km’s zwemmen/fietsen. Maargoed, het feit blijft, ineens wil ik gaan fietsen.


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.