Sneeuw!

Hondenuitlaatplaats bedekt met grote laag sneeuw. Je ziet een hond helemaal in de verte.

Ik kan me echt niet meer herinneren dat er zo veel sneeuw lag, en dat voor meerdere dagen. Ik vind het fantastisch! Mits de voetpaden en wegen goed begaanbaar blijven, zodat je veilig over straat kunt. Gladheid vind ik maar niks. Oh, en zolang de zon schijnt en het niet waait! Ik geniet toch het meest bij een warme lente- of herfstdag. Van mij mag het het hele jaar door 23 graden zijn, zonder al te veel wind. Zal dat komen door mijn Spaanse roots? Ik zeg altijd, mijn bloed bevriest bij 19 graden 😉


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.