Hometrainer

Zo langzamerhand kennen jullie me wel. Op het gebied van keuzes maken, ondervind ik keuzestress. Komt ook door mijn autisme, het focussen op details bijvoorbeeld. Maar goed, ik wil dus een cardio apparaat thuis. Ik wilde eerst een waterroeier, daarna een gewone hometrainer. Maar misschien toch een crosstrainer? Nu ik wil fietsen (zodra de temperatuur weer boven nul is), is de keuze gevallen op een fiets voor binnen. De vraag is, ga ik voor een spinningfiets of een gewone hometrainer. Ik denk me suf, en lees reviews totdat mijn hoofd ontploft. Veel stress en nog steeds geen keuze gemaakt. Maar ja, die fietsen voor thuis zijn momenteel sowieso allemaal uitverkocht.


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.