Stemmen

Bos en Heide

“It is horrifying that we have to fight our own government to save the environment.”
~Ansel Adams

Het volk kiest de regering. En dit maakt me bang! Niet dat het volk de macht heeft om onze regering te kiezen, maar dat zoveel mensen stemmen voor een regering die geen reet geeft om het milieu. Zoveel mensen stemmen tegen immigratie. Zoveel mensen die alleen maar om zichzelf geven.

Ik heb er vaak aan gedacht om naar een ander land te emigreren, maar de grote vraag is: welk land? Want als ik om me heen kijk, gebeurt hetzelfde in andere landen. En verhuizen verandert niets. Het enige wat ik kan doen is stemmen op een politieke partij die wel een reet geeft om de dingen die er toe doen. En dat is precies wat ik ga doen!


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.