Een update

Vandaag weer een stukje gefietst. Het ging lekker en ik geniet er echt van. Kom maar op met de hybride/racefiets!

Met mijn rug gaat het inmiddels ook steeds beter, al zit nu mijn nek helemaal vast, aaaggggrrrr! Echt ik moet doorzetten met sporten nu. De ouderdomskwaaltjes beginnen te komen als ik alleen op mijn reet blijf zitten. Zodra het weer kan i.v.m. corona ga ik ook zwemmen. We hebben een groot zwembad om de hoek, dus waarom ook niet?

Met onze hond gaat het ook steeds beter. De urine is getest en zag er goed uit. Hij moet nog wel even zijn antibioticakuurtje afmaken. Ze smaken gelukkig goed, die pillen. Hap, slik, weg! Want anders spuugt hij ze zonder enige moeite uit.


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.